Fiat Doblo ve Fiorino’da % 0.99 Faizle Kredi İmkanı

17.11.2008 İSTANBUL


SIRKETHABERLERI.COM - Fiat Ticari Araçlar, global anlamda ticari araç sınıfının en iyi vanı ödüllerini alarak haklı bir başarıya imza atan Fiat Fiorino ve Fiat Doblo model ailesi yeni bir satış kampanyası düzenlemeye başladı. Kasım ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında cazip peşin alım indirimleri sunulurken, “Koç Fiat Kredi” desteğiyle de Fiat markalı ticari araç satın alacaklara uygun vade ve ödeme koşullarıyla taşıt kredisi desteği sağlanıyor.

Fiat Ticari Araçlar ürün yelpazesinde yer alan “Fiat Fiorino” ve “Fiat Doblo” modellerinden satın almak isteyen tüketicilere, Fiat Finans kanalıyla % 0.99 faizle 12 bin YTL’ye kadar 12 ay vadeyle kredi kullanma imkanı içeren özel avantajlar sunuluyor.
Bununla birlikte 48 aya varan vade ve % 1.97 faiz oranıyla 30 bin YTL’ye varan kredi kullanma ayrıcalığı da yine Koç Fiat Kredi’nin aynı kampanya kapsamında sunduğu Kasım fırsatları arasında yer alıyor.

Düşük kullanım maliyetleriyle satın aldıktan sonra da ekonomik olmayı başaran Fiat Ticari Araçlar yelpazesinde yer alan Fiat Fiorino modelleri 18 bin 670 YTL; Fiat Doblo modelleri ise 19 bin 400 YTL’den başlayan peşin alım indirim satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

0 yorum: